[Friss hozzászólások] [278-259] [258-239] [238-219] [218-199] [198-179] [178-159] [158-139] [138-119] [118-99] [98-79] [78-59] [58-39] [38-19] [18-1]
Hello, ha tudom pár éve, hogy ilyen odlalakat találok majd a neten, sosem veszek szakácskönyvet. :-) Nagyon tetszik. Gratula! Üdv, Lia
|
Koszi MAriann,orulok hogy tetszik.. |
Szia! Nagyon jó az oldal! Mariann |
Koszi,orulok hogy tetszik:)
Erika |
5 sajtos penne Szofi-módra
Hozzávalók:
50 dkg penne
5 dkg füstölt sajt
5 dkg mozzarella
5dkg feta sajt
kb. 2dkg parmezán (reszelt)
a tetejére: reszelt trappista
45 dkg tejföl
1evőkanál mustár
1 kiskanál fokhagymasó
|
Elkészítés: A pennét forrásban lévő vízbe teszem, 10 percig főzöm. A mozzarellát, a karavánt, a feta sajtot kis kockákra vágom. A tejfölt összekeverem a mustárral, majd fokhagyma sóval ízesítem. A kifőtt tésztát összekeverem a kockára vágott sajtokkal, meghintem parmezánnal majd jól megforgatom a tejfölös-mustáros szószban. Az egészet kivajazott tepsibe öntöm, a tetejére reszelt trappistát szórok, majd a sütőben pirulásig sütöm. Tálaláskor saláta ágyra teszem, meghintem parmezánal és petrezselyemmel. Tálalhatunk hozzá még külön tálkákban tejfölös-mustáros szószt, ha valaki krémesebben szereti. Egyszerűen isteni!! Már az illatával is jól lakik az ember:) Jó étvágyat!!!
Megjegyzés: Nagyon laktató, finom étel! Sajtimádóknak kötelező!!!:)
A receptet zebraboci küldte. Köszönjük | |
Márványszelet.
5 deka vajat 4 tojás sárgájával, fél csomag vaníliás cukorral és 8 deka cukorral fél óráig jól kikeverünk, azután 8 deka õrölt héjas mandulát, fél csomag sütõport és a 4 tojás keményrevert habját adjuk hozzá. A tésztát két részre osztjuk, egyik részéhez még 4 deka reszelt csokoládét adunk. A fehér és barna tésztát zsírozott, lisztezett tepsibe kiskanállal váltva keverve rakjuk be s úgy nyomkodjuk egyenesre, hogy a csokoládés tésztarészek barna foltokat mutassanak. Lassú tûznél sütjük. Sütés után, ha a tészta már kihûlt, cukros csokoládémázzal vonjuk be s a máz megszáradása után szeleteljük csak fel.
|
A főzelékszelethez 3 sárgarépát, egy karalábét és kb. 20 dkg borsót megfőztem, majd lecsepegtettem. 3 dkg vajból és 5 dkg lisztből rántást készítettem, majd beletettem a zöldségeket, zöldségzöldjét, és 2 tojással elkevert 1 dl tejfőllel dúsítottam. Amikor kihült hengerekké formáltam és a szokásos bundázás után pirosra sütöttem.
|
Ízes bukta
Hozzávalók: 2 dl tej, 2.5 dkg élesztő, 50 dkg finomliszt, 5 dkg porcukor, 2 tojássárgája, 7 dkg margarin, 1 csapott mokkáskanál só, 1 citrom reszelt héja, 20 dkg barackíz
A tejet meglangyosítjuk, az élesztőt belemorzsoljuk és 1 evőkanál lisztet meg ugyanannyi cukrot hozzáadva kovászt készítünk. A többi lisztet átszitáljuk, azután a kovásszal, a tojások sárgájával, az olvasztott margarinnal, a sóval és a citromhéjjal ízesítve jól bedagasztjuk. Letakarva langyos helyen duplájára kelesztjük. Utána finoman átgyúrjuk, ujabb 20-25 percet kelesztjük, majd kisujjnyi vastagságúra nyújtjuk. Kb. 7 centis négyzetekre szabjuk, mindegyik közepébe egy-egy kiskanálnyi lekvárt púpozunk, azután föltekerjük és tepsibe sorakoztatjuk. Kelni hagyjuk, majd előmelegített sütőbe közepes lánggal kb. 30 perc alatt megsütjük.
|
Február 14.- A szerelmesek napja. Ünnepeld meg Te is pároddal! Ám ha nincs kivel, nem szabad telesírnod a párnádat, gyere el a Teen-Girlsre! Döntsd el Te, hogy mi legyen az oldalon! Az oldal ismét talpra állt, mindennapos cikkekkel, és naplófrissítéssel együtt. Fejtsd ki véleményedet a fórumban, vagy éppen öntsd ki lelked a többieknek! Az oldalon régóta működik tanácsadás, mellyel sok-sok kétségbeesett tininek tudtunk segítséget nyújtani. Ne tartsd magadban a problémákat, hidd el, MI segítünk! Napi cikkek a szerelemről, szépségről, egészségről, párkapcsolatról, intim szféráról stb.. Érdemes benézned minden nap!
"...De ez mind megváltozik, mikor találkozol a Nagy Ő-vel. Csak olyan meleg és kényelmes érzés... belekapaszkodsz, adsz neki egy esélyt és mielőtt ráeszmélsz már érzed.... Igen, ez az. Ez a szerelem!"
Teen-Girls |
Szia!
Márkás homeopátiás /gyógy/szerek. Ne egyétek azokat a mesterséges xarokat!
Biztosan hallottál már a Flavin7-ről. Azt is mi forgalmazzuk, a mi főnökünk találta fel.
Különösen ajánlom figyelmedbe az őssejt fokozót, ami most jött ki, és óriási durranás lesz!
Saját felnőtt őssejtjeink szaporodását fokozza, ami aztán a vérárammal oda jut el, ahol szükség van rá!
Ott aztán megkezdi az elhalt, vagy beteg sejtek helyére "felépíteni" egy egészséges szervet!
Pl. máj, vese, izületek, porcok, szem, stb...
A fiúknak, akik már egy hónapja szedik, elkezdett kinőni a haja, és sokkal kevesebb az ősz hajszáluk.
A férjem előszedte a régi szemüvegeit, mert a mostaniak már nagyon erősek neki!
Ha írsz egy emailt, elküldöm róla pps-t!
Akit érdekel bedolgozásnak, jövedelemnek sem utolsó!
Az első vásárlása után már nagyker áron kapja meg a cuccokat!
Puszillak: Mariann
|
600 KREDIT ÖSSZDÍJAZÁSÚ HONLAPVERSENY INDUL A WWW.LIMO.TRY.HU OLDALON! SZERETETTEL VÁRJUK A TE OLDALADAT IS! A NEVEZÉS INGYENES! E-MAIL: limo.try.hu@ize.hu |
1-2 fo voroshagyma(kozepes meret),1 szem foghagyma,50 dkg barany borda,1-2 szem baberlevel,rozmaring,so,torott bors,fahej,tejfol,piros edes piros paprika,mez,citromle
a baberlevelbol,1 e.k borsbol,fahejbol,1 e.k piros paprikabol,1 e.k mezbol,1 e.k citrom lebol,es tejfolbol marinadot keszitunk es a baranybordakat bekenjuk vele majd a hutobe teszuk pihentetni egy ejszakat.Masnap a tepsit enyhen megcsorgatjuk oliva vagy napraforgo olajal.A hagymat folszeleteljuk fel cm vastagsagu karikakra es lehelyezuk a tepsi aljara,majd a baranybordakat rahelyezuk es lefedjuk aluminium foliaval es a sutobe helyezuk kb.170-180 c fokra egy oraig sutjuk majd egy ora elteltevel leveszuk rola a foliat es kb.15 percig pirosra sutjuk. |
Boldog karácsonyt!
|
[Friss hozzászólások] [278-259] [258-239] [238-219] [218-199] [198-179] [178-159] [158-139] [138-119] [118-99] [98-79] [78-59] [58-39] [38-19] [18-1]
|