Majjal toltott Csirkemell rolad
2013.04.21. 00:55
Gyorsan elkeszulo finom csirkemajas gongyolt hus..
Hozzavalok:
2 kicsontozott csirkemell
1 csomag csirke maj
kis fej voroshagyma
1 paprika
1 paradicsom
1 gerezd fokhagyma
so,bors, majoranna izles szerint
A csirkemelleket kiteritjuk majd folpack kozott laposra kloffoljuk, sozzuk, borsozzuk mind ket oldalat es allni hagyjuk
Kozben a csirke majat megtisztitjuk, felkockazzuk. Paradicsomot, paprikat es hagymat is kockara vagjuk majd keves olajon paroljuk.Mikor mar a hagyma uveges akkor hozza adjuk a felkockazott majat, borsal es majorannaval fuszerezzuk majd majdnem keszre paroljuk. A sot csak ekkor adjuk hozza hogy a maj ne kemenyedjen meg. Az igy elkeszitett majas keverekbol a csirkemellre teszunk egy halmot, majd eloszor a ket szelet behajtva felgongyoljuk. Uvegtalat kiolajozunk majd a csirke tekercseket a hajtassal lefele a talba helyezzuk, soval, borsal megszorjuk es keves huslevest ( lehet viz is) ontunk ra. Foliaval letakarva sutoben paroljuk, majd a foliat leveve keszre sutjuk. Sutes utan pihentetjuk par percig, majd szeleteljuk. Burgonyaval, salataval talaljuk. Jo etvagyat!
|