garnela rak tejszines szoszban
Erika 2005.02.09. 22:26
A tenger gyumolcsei szerelmeseinek..
Hozzavalok:
-1 zacskó fagyasztott, előfőzött, pucolt garnéla
-tejszín
- vaj
- liszt
- kapor
- fokhagyma
Elkeszitese:
teflonon megforrósítod a vajat, rádobod a rákokat, pár percig sütögeted, szűrőkanállal kiszeded, a maradék vajra rádobod a szétnyomott fokhagymát, az összevágott kaprot, kicsit pirítod, rá a lisztet, összekavarod, felöntöd tejszínnel, megsózod, pici fehérborsot is lehet hozzáadni, visszateszed bele a rákokat, és összerottyantod. kb 10 perc alatt kész az egész. jó sűrű, krémszerű legyen az egész.Piritóssal nagyon finom,de fott tesztaval kivalo teszta salata keszitheto belole.
|