Gazdagon rakott csirkemell
Erika 2004.10.26. 03:50
Voroshagyma, pore hagyma, snidling, bacon es persze a tejszin es sajt teszi tokeletesse ezt az etelt..
Hozzavalok:
-4 szelet csirkemell file
-1 kisebb fej voroshagyma
-1 nagy meretu pore hagyma
-1 kis csokor snidling
-3 kozepes burgonya
-tejszin
-so
-bors
-1 csesze reszelt sajt
-1/2 csesze reszelt parmesan
-4 szelet bacon
Elkeszitese:
A burgonyakat felig megfozzuk,majd ujnyi vastag szeletekre vagjuk es egy kivajazott tuzallo talba rakjuk sorba.A burgonyak tetejere szepen hosszaban egymas melle helyezzuk a bacon szeleteket.A csirkemelleket sozzuk,borsozzuk,majd a szalonnara fektetjuk,egymas melle,majd megszorjuk a karikakra vagott voroshagymaval,pore hagymaval,es aprora vagott shnidlingel.Megontozzuk tejszinnel,meg szorjuk a reszeltsajtokkal,majd sutoben lassu tuzon keszre sutjuk,majd a sajtot rapiritjuk.Nem kell sok ido a suleshez,hisz a vekony szelet csirke mellek hamar atsulnek.Melegen talaljuk.
|