Csirke maj ragu
Erika 2004.09.15. 03:07
Hozzavalok:
-Csirkemaj(lehet szivvel egyutt is)
- csesze cukorborso
-egy paradicsom kockakra vagva
-1 kisebb fej voroshagyma
-1 gerezd fokhagyma
-aprora vagott bacon szalonna
-so
-bors
-majoranna
Elkeszitese:
Egy serpenyoben ropogosra sutom a szalonna kockakat,majd kiszedem egy tanyerra,s a visszamarado zsiradekba teszem sulni a majat.Mikor kifeheredett hozza adom az aprora vagott voroshagymat,az aprora vagott fokhagymat,megborsozom,meg szorom majorannal.Kicsit parolom fedo alatt,majd ra ontom a cukor borsot is es a kockara vagott paradicsomot.Ha szukseges akkor keves vizet ontok ala,Mikor mar majdnem elkeszult,csak akkor sozom,hogy a maj ne kemenyedjen meg.Rizsel talalom.
|