Parmezanos pulykas szendvics
Erika 2004.09.14. 03:38
Egyszeruen elkeszitheto,laktat szendvics..
Hozzavalok:(4 szemelyre)
-1/2 csesze zsemle morzsa
-1/4 csesze reszelt parmezan sajt
-1/8 teaskanal fokhagyma por
-1/8 teaskanal orolt bors
-1 nagyobb tojas
-1 evokanal viz
-4 filezett szelet pulyka mell
-2 evokanal vaj,vagy margarin
-4 friss salata level
-1/4 csesze krem parmesan,vagy ugyan ennyi ranch salata ontet
-2 kozepes paradicsom karikakra szelve
-2 bagett,felbe vagva,megfelezve
Elkeszitese:
A zsemle morzsat a parmezan sajtal es a borsal osszekeverjuk
a hust besozzuk, a tojast a vizzel elkeverjuk,majd a hust ebbe martjuk,ezutan pedig a parmezanos morzsaba forgatjuk.
egy nagy serpenyoben felforrositjuk a vajat vagy margarint,s ebben sutjuk keszre a pulykat,majd a megfelezett felbe vagott bagettekbe helyezunk egy-egy salata levelet,erre tesszuk a hust,meglocsoljuk a ranch salata ontettel,vagy a kremes parmezan sajtal,tetejere paradicsom karikakat teszunk,majd a bagett masik felet rateszuk es melegen talaljuk.
|