BURGONYÁS TŐKEHAL SAJTFELFÚJTTAL
E 2006.07.24. 03:19
Burgonya karikákat félpuhára főzni, kibélelni vele egy túzálló tálat Mélyhűtött vegyes zöldséget szintén megfőzni (értelem szerint minkettőt sós vízben) és ráteríteni a burgonyára. A halat vágjuk kockára és hempergessük liszt,só,bors és pici cukor keverékébe.,és tegyük a zöldség tetejére öntsünk egy kis olvasztott vajat a halra. Süssük a sütőben 10-15 percig(200°) Közben keverjünk össze majonézt, reszelt sajtot, mustárt,cayeni borsot 2 tojás sárgáját. A fehérjét verjük fel, majd forgassuk a majonézes keverékbe. Vegyük ki a sütőből a tálat és öntsük rá a habos keveréket,tegyük vissza és süssük még 15 percig, amig szép aranysárgára nem pirul.
|