A tavaszi sajtleves
E 2006.07.24. 03:01
A tavaszi sajtlevest szerintem írtam már, csak nem biztos hogy ezen a néven futtattam, mert nincs valódi neve. De a lényeg, hogy tavasszal a legfinomabb és ilyenkor télvégén dobja meg vitaminnal a szervezetet jól, ráadásul olcso és tartalmas és különleges, tehát a hosszas felvezetés után:)) a recipe:
Két méretes sárgarépát, két méretes fehérrépát, egy méretes darab sajtot lereszelünk sajtreszelőn, gusztusosan elrendezzük egy tálon, aprítunk egy jókora kupac petrezselymet hozzá, és akkor piros-fehér-zöld-fehér lesz a színkompozíció. Közben én leveskockából, igényesebbek húslevesből főznek hozzá alaplét, és tálalásnál a kedves vendég/családtag mindenből egy kis kupacot halmoz a levesestányérba és forró levest szed rá, majd nagy élvezettel elfogyasztja és utána duzzad az energiától.
udv:Erika
|